Stress – langt farligere end du tror

Stress er stærkt forbundet med det vestlige samfund. Det er vigtigt for os med succes, hvilket stiller store krav til os selv, da vi vil leve op til såvel egne som andres forventninger. Undersøgelser har vist, at livstruende stressrelaterede sygdomme, som man før troede tog 20-30 år at udvikle, i virkeligheden kan udvikles i løbet af bare 1-2 år. Ved længerevarende stress bliver hjerte, lever og nyre meget overbelastede, hvilket giver symptomer som søvnløshed, irritation, vrede, udmattethed, mistet overblik,

hukommelsessvigt, angst, hjertebanken, depression m.v, og i værste tilfælde hjerneblødning, blodpropper og hjertestop.

Du kan ikke ”snakke” dig ud af stress

Det er vigtigt at forstå, at stress påvirker hele kroppen, såvel fysisk, psykisk samt bio-kemisk. Derfor er det sjældent nok ”bare” at snakke sig ud af problemet. Vi vurderer i hvilket omfang stress klienten er ramt og laver en handlingsplan ud fra dette.

Stress coaching – hjælp til selvhjælp

Langt de fleste klienter føler sig fastlåste i deres situation og har svært ved at finde ud af den negative spiral, som de er landet i. Ved hjælp af coaching teknikker får vi løst op for problemstillingen og set situationen i et helt nyt lys.

NEW ENERGY

Røsnæsvej 78
4400 Kalundborg
Telefon: 2234 0477 

Email: kruse@newenergy.dk

Mandag:
Onsdag:
Fredag:

14:00-17:00
14:00-17:00
09:00-12:00