Jeg kom til Birgithe, da jeg i hele min ungdom har døjet med yo-yo vægt og en irriterende sukkertrang. Jeg havde svært ved at sove og ofte ondt i maven. Nu har jeg tabt mig 13 kilo og det føles dejligt. Jeg sover også bedre og har sjældent ondt i maven. Jeg vil anbefale akupunktur til alle, som gider lytte.

Vægttab 13 kilo, bedre søvn

Nicoline

Jeg kom til Birgithe, fordi jeg følte mig lidt trist og havde smerter i mine knæ. Allerede efter første behandling var mine knæ bedre og mit humør og lyst til at gøre ting, kom også hurtig med. Jeg er overrasket over den hurtige effekt og kan varmt anbefale akupunktur til alle.

Bedre humør, knæ

Tine

Jeg kom til Birgithe, da jeg gerne ville tabe mig lidt. Følte mig let forpustet og havde problemer med benene. Nu har jeg tabt 14 kilo og jeg har det langt bedre med min vejrtrækning og mine ben. Selvom man er nået en moden alder, kan man jo godt gøre noget godt for sig selv, så prøv akupunkturen.

Vægttab 14 kilo, bedre ben

Tove

Jeg startede hos Birgithe, da jeg havde problemer med mine øjne. Mine øjne blev hurtig bedre, og samtidig fik jeg langt mere energi og følte mig mindre stresset. Akupunktur gør en forskel – prøv det selv.

Mere energi, bedre øjne

Kim

Jeg kom til Birgithe, fordi mit immunforsvar var svækket. Havde længe døjet med halsen og hoste samt en dum nakke efter brud på knogler. Efter få behandlinger fik jeg det meget bedre - også med min nakke. Jeg kommer nu til Birgithe 1 gang om måneden for at bibeholde ”balance” i kroppen og det føles rigtigt – så prøv det selv.

Immunforsvar, bedre nakke

Mogens

Jeg kom til Birgithe, fordi jeg var træt af min allergi, som påvirkede mine øjne og næse. Siden første behandling har jeg stort set ikke mærket noget. Jeg har endda spist grønne æbler og nødder, og det er gået fint. Jeg kommer nu til Birgithe en gang om måneden, for at holde min krop i ”balance”. Så prøv det selv og mærk forskellen.

Allergi, ”balance”

Jytte

Jeg startede hos Birgithe i 2011 og har fået behandling bl.a. for mine smerter i albue, nakke og stress. Kan kun sige, at hendes behandlinger har haft god effekt på mig. Jeg vil varmt anbefale dig behandling hos New Energy.

Tennis albue, stress

Per

Jeg kom til Birgithe, da jeg havde ondt i min ryg og svært ved at sove. Allerede første behandling hjalp på mine smerter og jeg kom også hurtigt til at sove bedre. Så selvom du er ung, så prøv akupunktur næste gang du oplever ubehag fra din krop.

Smertefri ryg, bedre søvn

Benjamin

Jeg kom til Birgithe for mere end 15 år siden og har besøgt hende 1 gang om måneden siden. Akupunkturen har hjulpet mig med mangt og meget gennem årene. Tør slet ikke tænke på, hvor jeg havde været i dag uden Birgithes hjælp. Jeg glæder mig til min behandling hver gang, og tager derfra med mere overskud og ro i kroppen.

Bedre søvn, mere ro.

Lone

Jeg kom til Birgithe, da jeg har været udsat for et piskesmæld, hvilket gav mig daglige smerter i nakke og lænd. Jeg konstaterede hurtigt, at akupunkturen hjalp mig til færre smerter og mere energi. Jeg har besøgt Birgithe hver måned siden og det gør, at jeg lever langt bedre med min kroniske skade. Jeg kan varmt anbefale, at bruge akupunktur til smerter.

Færre smerter, mere energi

Karin

Jeg kom til Birgithe, da jeg følte stress og uro i kroppen. Jeg følte afmagt og her har Birgithe været god til at vejlede og få mig til at se muligheder. Akupunkturen har været rigtig god til skabe ro i mit system og har hjulpet på diverse undervejs. Jeg kommer til Birgithe 1 gang om måneden og nyder min ”afbalancering” og alle hendes gode råd.

Mere ro, mere glad

Bettina

NEW ENERGY

Røsnæsvej 78
4400 Kalundborg
Telefon: 2234 0477 

Email: kruse@newenergy.dk

Mandag:
Onsdag:
Fredag:

14:00-17:00
14:00-17:00
09:00-12:00