I hele mit voksne liv har mit hjerte brændt for sundhed/balance på flere planer og jeg har i mere end 20 år arbejdet som fuldtids alternativ behandler. Jeg er uddannet Akupunktør, Stresscoach, Master i hypnose & NLP samt har stor viden indenfor kost & kosttilskud. Det har været en stor glæde at hjælpe tusindvis af klienter til en højere livskvalitet og i mange tilfælde til et liv uden giftig medicin.

Min interesse for det alternative stammer tilbage til 1989, hvor jeg første gang selv besøgte en akupunktør. Jeg har fra barn været voldsomt plaget af migræne og havde prøvet mange behandlingsformer – desværre uden større held. En rigtig god ven fik mig overtalt til at prøve akupunktur, som jeg slet ikke troede på, men efter få behandlinger forsvandt min migræne fuldstændig og jeg fik et helt nyt liv. Dette var starten på en spændende livsrejse til glæde for krop og sjæl.

Hver dag møder vi mennesker, som er opgivet af ”systemet” eller blot mennesker der er træt af at indtage traditionel medicin med tilhørende bivirkninger. Det er vigtigt, at du kontakter lægen, hvis din krop viser tegn på sygdom. Men medicin er altså ikke altid den eneste løsning.

Balance i HELE dig er nøgleordet – her taler vi det fysiske, bio-kemiske og det psykiske/mentale system. Det vil du høre langt mere om, hvis du besøger os.

Ring og få en snak om netop det, som plager dig. Måske er det første skridt til et bedre liv.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen hos New Energy.

BIRGITHE KRUSE
INDEHAVER &
BEHANDLER
NEW ENERGY

Røsnæsvej 78
4400 Kalundborg
Telefon: 2234 0477 

Email: kruse@newenergy.dk

Mandag:
Onsdag:
Fredag:

14:00-17:00
14:00-17:00
09:00-12:00