Kosttilskud

Som nævnt under kostvejledning, så er vores kost i dag så fattig for de rigtige næringsstoffer, at vores celler i alt for mange tilfælde har det rigtig skidt. Medierne skriver at vi bare skal spise varieret, så får vi det vi skal, MEN det er ikke nok. Vi er nødt til at supplere med ekstra næringsstoffer til kroppen, alt efter situationen.

Man siger i dag, at inflammation er årsag til 90% af alle sygdomme. Inflammation opstår bl.a. når der indtages alt for mange omega 6 fedtsyrer og for lidt omega 3. Det kød vi spiser, strammer fra dyr/fisk som fodres med omega 6 kilder og industrien anvender billige omega 6 fedtsyrer ved fremstilling af en lang række fødevarer. Derfor er det svært at være forbruger, for hvad skal vi spise? og hvad skal vi tage af kosttilskud?

Næsten dagligt hører jeg klienter sige at, ”Det er en jungle, at vælge det rigtige”, og det vil jeg give dem ret i. MEN her kan vi være til stor hjælp med gode råd og inspiration og samtidig gøre det langt mere simpelt, så alle kan være med.

NEW ENERGY

Røsnæsvej 78
4400 Kalundborg
Telefon: 2234 0477 

Email: kruse@newenergy.dk

Mandag:
Onsdag:
Fredag:

14:00-17:00
14:00-17:00
09:00-12:00