BRainfit

Din hjerne udgør det biologiske grundlag for de mentale og intellektuelle processer og er centrum for dine følelser, sindstilstand, evnen til indlæring, koncentration, hukommelse og kontrollerer kroppens funktioner. Din hjerne er en afgørende del af din krop og kan trænes.

Med Brainfit træner du din hjerne og du vil gennem en visualiseringsbrille og hovedtelefon opleve nøje afstemte lys og lyd impulser, som stimulerer hjernebølgerne alt efter hvilke program der vælges. Kombineret med Shiatsu massage, som sætter fokus på kroppens livsenergi, fjerner blokeringer og stimulerer kredsløbet og blodcirkulattionen, vil det give dig en fantastisk oplevelse af behagelig fokus og mental afspænding.

Mental sundhed – Intelligent velvære

BRAINFIT.dk anvender de højteknologiske brainlight terapistole som en vigtig del af behandlingen. Brainlight er tysk kvalitet og innovativ teknologi i mere end 25 år.

Brainlight har udviklet mere end 70 programmer der via sansestimulering med lys, lyd, musik og Shiatsu massage styrker din mentale og fysiske sundhed med fokus på:

· Reduktion/forebyggelse af stress

· Øget energi og vitalitet

· Styrket hukommelse

· Bedre indlæring og kreativitet

· Styrket motivation, fokus og koncentration

· Positiv forandring og ændring af vaner

· Indre ro og balance

· Dybdeafspænding

· Positiv personlig udvikling

 

I Brainlight terapistolen vil du opleve en helt fantastisk siddekomfort, hvor du er omgivet af kvalitet og innovative løsninger. Liggepositionen under hele behandlingen er nøje afstemt og får dig til at føle dig vægtløs, som at være svævende på en sky. Til behagelig musik løsner Shiatsu massagen op i nakken, ryggen, lænden og benene samtidig med at dine fødder får fodmassage. En rolig stemme tager dig ind i en eventyrlig fase af dyb afspænding, hvor du oplever fortryllende farver og former, fremkaldt af de stimulerende lysimpulser fra visualiseringsbrillen.

Læs mere på BrainFit.dk

NEW ENERGY

Røsnæsvej 78
4400 Kalundborg
Telefon: 2234 0477 

Email: kruse@newenergy.dk

Mandag:
Onsdag:
Fredag:

14:00-17:00
14:00-17:00
09:00-12:00