AKUPUNKTUR 

Akupunktur er mit hjertebarn. Siden 1998 har jeg med små nåle hjulpet tusindvis af klienter til et bedre liv. Jeg har set ting ske, som ifølge teorien ikke kan lade sig gøre – vi kalder det livets små mirakler. At et par nåle kan gøre så stor forskel, er helt fantastisk.

Balance er nøgleordet. Via små nåle, som aktiverer meridiansystemet, kan vi rette op på ubalancer i de enkelte organer/meridianer.

Den store synder til at skabe ubalance i dagens Danmark er STRESS, såvel fysisk som psykisk. Men også vores kost og livsstil generelt har stor indflydelse. Alt dette ser vi på ved første konsultation, som kommer rundt om HELE dig.

‚Äč

HVORDAN FOREGÅR DET

En første konsultation tager 1,5-2 timer. Vi starter altid med en dybdegående samtale, med det formål at finde ind til den egentlige årsag til problemet. Dette gør vi via samtale, ansigtsdiagnose, tungediagnose, pulsdiagnose, som oftest ret hurtigt giver et godt billede af problemstillingens omfang. Da vores komplicerede system hænger sammen på kryds og tværs, vil en ubalance et sted typisk forårsage problemer/ubalancer andre steder.

Sammen med klienten planlægger vi en behandlingsstrategi, som passer den til den enkelte. Og så behandles der selvfølgelig med små ”magiske” nåle. Vi siger også, at vi igangsætter en selvoprydningsproces. Kroppen er jo selvhelbredende – så den vil så gerne selv!

NEW ENERGY

Røsnæsvej 78
4400 Kalundborg
Telefon: 2234 0477 

Email: kruse@newenergy.dk

Mandag:
Onsdag:
Fredag:

14:00-17:00
14:00-17:00
09:00-12:00