Patienthistorier: SkuldersmerterBirgitte Jensen, bogholderSom aktiv håndboldspiller er kraftig nedsat bevægelighed i højre skulder svært at leve med. Da jeg kom til Birgithe Kruse, havde jeg konstante smerter i højre skulder, og desuden havde jeg gennem længere tid haft et svækket immunsystem, som efterhånden havde udviklet sig til een sygedag om måneden med høj feber. Allerede efter første behandling var skulderen langt bedre og efter anden behandling kunne jeg igen spille håndbold. Desuden har jeg fået rettet op på andre ubalancer i kroppen, og jeg er ikke længere træt, men fyldt med ny energi og lyst til livet.

yymindreendnu.jpg (787 bytes)

 

A

K

U

P

U

N

K

T

U

R


Birgithe Kruse
akupunktør og indehaver


Akupunktørens kommentar:

Birgitte besøgte klinikken for at blive fri for smerter og ømhed i skulderen. Allerede under den første konsultation kom det tydeligt frem via diverse diagnoseværktøjer, at Birgitte havde en lang række ubalancer i kroppens meridiansystemer, samt i høj grad manglede "power" i kroppen. Så udover at behandle skulderen, som hurtig rettede sig, behandlede vi diverse ubalancer, suppleret med kinesisk urtemedicin. I løbet af kort tid fik Birgitte energien og humøret tilbage.

Problemer i bevægeapperatet, såsom skulder, albue, håndled, knæ m.v. behandles typisk tre til seks gange, men ofte ses en klar bedring allerede efter første behandling."

yymindreendnu.jpg (787 bytes)


Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop din lidelse!

yymindreendnu.jpg (787 bytes)