Patienthistorier: Ryglidelser


Josip Soltic, chauffør

 

Min kone var efterhånden træt af at høre om mine voldsomme rygsmerter efter en mislykket rygoperation. Derfor nærmest slæbte hun mig op til Birgithe Kruse i håb om, at det kunne mildne mine smerter. Jeg troede slet ikke på nåle og var meget negativ. Men allerede efter første behandling kunne jeg igen selv tage strømper på, og mine smerter var mindsket. Efter syv behandlinger var min ryg så god, at jeg kunne tage på tur ned til min familie i udlandet. Selv i dag, længe efter, er min ryg stadig god, men jeg besøger en gang imellem Birgithe Kruse - bare for en sikkerheds skyld.

yymindreendnu.jpg (787 bytes)

 

A

K

U

P

U

N

K

T

U

R


Birgithe Kruse
akupunktør og indehaver


Akupunktørens kommentar:

Josip var en hårdt ramt rygpatient, da hans kone slæbte ham på klinikken første gang. Men temperamentet fejlede ikke noget: Han tog let truende fat i min kittel og sagde "Jeg tror ikke længere på hvide kitler", og så var linien lagt. Derfor var det for mig også en ekstra glæde i sindet, at Josip noget tøvende måtte indrømme, at han allerede efter første behandling  fik reduceret sine smerter og fik langt større bevægelighed. Desuden fik vi dæmpet lidt på temperamentet, så Josips kone fik en helt ny mand på flere måder.

80% af alle rygsmerter kan afhjælpes med akupunktur. Alt efter ryglidelsens art og omfang behandles der typisk mellem tre og ti gange indenfor en kortere periode.

Så mon ikke der også er håb for dig?

yymindreendnu.jpg (787 bytes)


Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop din lidelse!

yymindreendnu.jpg (787 bytes)